Nog geen klant

DE GARANTIE DAT U UW WETTELIJKE VERPLICHTINGEN NAKOMT

Sinds 2 februari 2013 moet elke producent of houder van huishoudelijk of gelijkgesteld afval (bedrijven, verenigingen, administraties, zelfstandigen, ...) een ophaalcontract hebben voor zijn afval. Bovendien moet hij papier-karton dat voortvloeit uit zijn bedrijfsactiviteiten, sorteren.

Sinds 2 februari 2014 is het voor professionals ook verplicht om PMD, plantaardig tuinafval en transpartante glazen flessen en bokalen te sorteren.

Net Brussel heeft niet gewacht op de wettelijke verplichtingen om zijn klanten te begeleiden bij de sortering van hun afval. Onze 16.000 klanten sorteren al jaren. Zo verminderen ze de impact van hun activiteiten op het milieu en geven ze een eco-verantwoordelijk imago aan hun professionele activiteiten..

In 2012 is het merk « Net Brussel Pro » opgericht. Dit merk vertaalt de groei van ons dienstenaanbod dat de specifieke noden van onze professionele klanten steeds beter onderscheidt van de inwoners.

WACHT NIET LANGER : REGULARISEER UW SITUATIE !

Een professional zonder ophaalcontract kan niet rekenen op een ophaling van zijn afval.

Contacteer ons via 0800/988 77
of via e-mail via pro@arp-gan.be en regulariseer uw situatie nu.

Waarom kiezen voor Net Brussel PRO ?

 1. U bent in orde met uw wettelijke verplichtingen

  Met Net Brussel Pro als partner voldoet u aan de wettelijke verplichtingen voor uw ophaalcontract en de verwerking van uw afval. Net Brussel werkte mee aan de totstandkoming van de nieuwe gewestelijke wetgeving en kent alle ins and outs.

 2. U betaalt minder

  • Our rates are very competitive, especially on sorted waste.

  • We stellen de containers gratis ter beschikking voor;

   • uw papier-karton

   • uw PMD-verpakkingen

   • uw glazen flessen, bokalen en flacons

  • We herstellen uw defecte containers gratis ter plaatse.
 3. Uw afval wordt tijdig opgehaald

  De ophaalwagens van Net Brussel circuleren op het volledige Brusselse grondgebied, 7 dagen op 7. Met Net Brussel Pro wordt uw afval op tijd opgehaald, elke week.

 4. Protéger l'environnement

  Veel van onze concurrenten zijn niet gevestigd in ons gewest. Zij leggen bijgevolg een langere afstand af om tot bij u te komen. Onze ophaalwagens daarentegen rijden dagelijks rond in de straten van de hoofdstad. .
  Met Net Brussel Pro zorgt u ervoor dat uw afvalophaling minder vervuilt in uw stad.

 5. U kunt ons ten volle vertrouwen

  Onze 16.000 klanten deden het u voor. Doe een beroep op onze diensten om uw beroepsafval te verwijderen !